Vandaag kondigden Kris en Koen Wauters aan dat ze in december 2016 opnieuw in het Sportpaleis zullen staan. Sam & Heidi gingen samen met jou op zoek naar 5 redenen waarom we ook deze keer weer massaal naar het Sportpaleis zullen gaan voor hun concerten.

Geen betere gelegenheid voor een vriendinnenreünie. Wie al 's een Clouseauconcert in het Sportpaleis heeft meegemaakt weet dat het vol zit met groepjes vrouwen, en dat is logisch, want het is gewoon de ideale vriendinnenuitstap. Mooie man, leuke muziek en witte wijntjes. Wat wil een vrouw nog meer.

We voelen ons weer jong. Als een echte volwassen vrouw naar een concert van Justin Bieber of One Direction gaan om dan keihard te gillen, dat komt wat belachelijk en cougar-achtig over, maar bij Clouseau is dat min of meer sociaal aanvaard. Je bent namelijk omsingeld door 10.000 vrouwen die exact hetzelfde doen.

We kunnen alle dansjes meedoen. Vooral bij de hit Ik, Jij, Hij of Zij. Dat kunnen we allemaal.

Meezingers. Clouseau is cultureel erfgoed en zowat al hun nummers zitten in het collectief geheugen van de Belg.

Koen Wauters blijft een entertainend topbeest. Al sinds de jaren '80 is Koen Wauters HET lekkere dier en DE entertainer van Vlaanderen. En nu ongeveer 30 jaar later is er eigenlijk nog niets veranderd. Koen Wauters is nog altijd appetijtelijk en krijgt nog altijd de zaal mee, die hij nog altijd in 4 verdeeld en dan in alle delen kijkt, zodat alle vrouwen denken dat Koen in hun ogen heeft gekeken. He is the master. Artiesten komen en gaan, maar Koen Wauters blijft bestaan.