Justin Bieber én Ben Affleck hebben een nieuwe tattoo. Justin liet vleugels in zijn nek zetten en Ben koos voor een grote feniks op zijn rug.

Het moment om eens op te lijsten welke tattoos ooit de max waren maar niet tijdloos zijn, en dus nu niet meer zo in zijn.

Tattoos van voetbalploegen. Er wordt wel 's gezegd dat voetbal de belangrijkste bijzaak is ter wereld, voetbal kan een enorm grote rol spelen in het leven van iemand, maar de meeste voetbalclubs blijven niet eeuwig aan de top. De kans dat die ooit eens degraderen is groot. En al is je voetballiefde nog zo groot, dan wordt het misschien toch wat pijnlijk om er elke keer mee op je vel geconfronteerd te worden.

Citaten. Bepaalde quotes kunnen perfect aansluiten bij hoe je je op een bepaald moment voelt of je er doen aan herinneren hoe je je altijd zou moeten voelen. Er is natuurlijk altijd de optie om een poster met je citaat op te kopen en die ergens in huis te hangen, maar ga je toch voor een tatoo. Controleer dan de spelling. Niet 1 keer, niet 2 keer, maar 6 keer. Een quote met een fout in op je lijf, is levenslang gênant.


Cartoon figuurtjes. Tweety, Mickey Mouse of een Minion was misschien leuk als je jonger was, maar op latere leeftijd is het niet meer zo gepast.

Naamtattoos. Het heeft iets heel speciaals en indrukwekkend om iemands naam blijvend in je huid te laten branden. Maar zoals we allemaal weten is dat met liefdesrelaties een klein beetje tricky. Vind je namen toch heel tof, kies dan voor ouders of kinderen, die kunnen het natuurlijk ook verpesten, maar het is statistisch gezien een iets veiligere optie.

Tribal. Vooral in de jaren '90 waren ze hot stuff in tattooland, de tribal voor de mannen op de bovenarm en dan de horizontale tribal op de onderrug bij de vrouw. Het had iets stoers, maar je moet er je gewoon van bewust zijn dat deze tattoo door kwatongen bij vrouwen ook wel trampstamp, slettenstempel of aarsgewei wordt genoemd. Kan je dat niet deren, ga er dan gewoon voor.