Online shoppen beter voor de portemonnee? Nee hoor. Volgens onderzoek kan je zelden goedkoper winkelen als je 't op internet doet. En toch zijn Sam & Heidi ervan overtuigd dat er voordelen zijn en dus maakten ze dit lijstje.

5. Advies van andere klanten of gebruikers

Bij heel veel webshops werken ze met klantenreviews, je kan dus meteen checken of het product dat je wil kopen wel oké is.

4. Suggesties om te matchen

Heel veel webshops voor kleren bieden totale looks aan, ideaal dus voor mensen die sucken in het combineren van kleren of kleurenblind zijn. Je leg gewoon een volledige outfit in je winkelmand en je kan er weer even tegen.

3. Uitgebreide collectie


Online heb je vaak veel meer keuze. En dus kan je ook gerichter aankopen doen.

2. Geen gênante pashokmomenten

Niks zo lastig als lang moeten aanschuiven voor een vrij pashokje, om dan in het gruwelijkste licht op de planeet Aarde, je mogelijk nieuwe outfit te passen. Die momenten zijn slecht voor ons zelfvertrouwen: weg ermee. Thuis kan je passen in je eigen omgeving, en als je wil zelfs met flatterend kaarslicht.

1. Alle dagen open, nooit gesloten

Winkels zijn open op werkdagen, tijdens werkuren, op uren dus waarop jij ook moet werken. Maar online winkels zijn zoals nachtwinkels zonder Pakistanen. Kortom: altijd open. Of je nu niet kan slapen of gewoon niks te doen hebt op je werk, je kan altijd even online iets kopen op het moment dat het jou uitkomt. Online winkels, ga nooit meer weg.