Close Qmusic

Thevoiceaflevering6header

53-jarige Jan krijgt staande ovatie in The Voice Van Vlaanderen

Ook deze aflevering van The Voice van Vlaanderen - de voorlaatste van de Blind Auditions - bracht weer heel wat talent naar voren. 

Wij verzamelden de hoogtepunten voor jou! 

Of het nu op het podium, op de motor of aan het stuur van een vliegtuig is: Jan houdt van adrenalinekicks. Hij brengt het nummer 'Here Today' van Paul McCartney, een ode aan zijn overleden vader. Maar bij welke coach past Jan het best?

Als jobstudent spendeert hij z'n tijd tussen boeken en cd's, maar stiekem droomt Jente wel van een muziekcarrière. Met zijn unieke stemgeluid zingt hij het nummer 'Riptide' van Vance Joy.

Wat moet je doen om Mike te horen zingen? Hem een pintje trakteren! Hij beleeft zijn allereerste podiumervaring bij The Voice en zingt 'Dancing On My Own' , in de versie van Calum Scott. Kan hij de harten van de coaches veroveren?

De 18-jarige Lisa geeft haar eigen interpretatie aan een wereldhit, namelijk 'Seven Nation Army' van The White Stripes. Wat vind jij van haar prestatie? 



Express yourself!

 

Station Qmusic Workalicious Qmusic non-stop De Foute Radio Run To You Radio Qmusic Dance Qmusic Favoriete 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize