Met wie kan je het nieuwe jaar beter inzetten dan met Adele. Ze heeft in november haar langverwachte derde album 25 de wereld ingestuurd. De nieuwe single Hello heeft zowat elk record verbroken. Het leek alsof ze nooit was weggeweest. Haar Europese tournee is volledig uitverkocht, ze komt ook 3 keer naar België en haar allerlaatste concert van haar tournee zal in het Sportpaleis in Antwerpen zijn op woensdag 15 juni.

Toen Adele Hello de wereld instuurde heeft het niet lang geduurd vooraleer er iemand een mash-up maakte van Lionel Richies Hello.


En ook Ellen Degeneres, de bekende Amerikaanse talkshowhost maakte haar eigen telefoongesprek met Adele.


Ze is een dankbare artiest om te coveren. Er zijn veel covers van bekende artiesten. Waaronder Ed Sheeran en zijn versie van Someone Like You.Misschien nog iets meer opmerkelijk, Linkin Park, de Amerikaanse rockband heeft in 2011 tijdens een optreden op het iTunesfestival Rolling in The Deep gecoverd:


En toen de Britse zanger James Arthur nog meedeed aan X-factor, scoorde hij heel goed met een drum 'n' base cover van Hometown Glory, de allereerste single van Adele.
Naar aanleiding van haar nieuwe album, was Adele te gast bij de Britse Omroep de BBC. In een speciale show met Graham Norton stelde ze haar muziek voor en zong ze enkele van haar oude nummers. Speciaal voor die show had Graham iets in elkaar geflanst. Hij had grote fans en imitators van Adele uitgenodigd om te kijken wie de beste Adele was. De echte adele werd vermomd als Jenny en deed ook mee.


Adele verscheen de afgelopen weken in enkele belangrijke tv-shows, daar zong ze telkens een ander nummer van haar nieuwe album 25.Eén van Adeles meest legendarische optredens is haar concert in de Royal Albert Hall in Londen. Haar nummer Someone like You zorgt voor een echt kippenvelmoment. Ze vraagt het publiek om mee te zingen met het refrein, ze krijgt er zelf op het einde tranen van in haar ogen. Someone like you, live in de Royal Albert Hall in Londen.