'The Magnificent Three' are back together: Geike Arnaert wordt weer vaste zangeres bij Hooverphonic. Ze is helemaal terug van weggeweest, want Geike is de zangeres waarmee de groep de monsterhit 'Mad About You' uitbracht. De hereniging kwam dan ook tot stand  tijdens de voorbereidingen van de twintigste verjaardag van die iconische hit. Geike Arnaert, Alex Callier en Raymond Geerts merkten dat ze ongelofelijk veel zin hadden om terug samen te werken. "Noémie en Luka zijn topzangeressen, maar met Geike is er een speciale energie."

Leuk nieuws natuurlijk, maar toch minder leuk nieuws voor de huidige zangeres Luka Cruysberghs, die na haar winst in 'The Voice van Vlaanderen' werd gebombardeerd tot hoofdzangeres van Hooverphonic. "We hebben van ons hart een steen moeten maken." Alex gelooft in het talent van Luka en zal haar dan ook blijven begeleiden als solozangeres.

Een remake van oude Hooverphonic nummers met Geike komt er niet. De Belgische popgroep werkt momenteel aan een gloednieuw album, die we in april 2021 mogen verwachten.

En wat met het Eurovisiesongfestival volgend jaar? Die neemt Geike voor haar rekening.