Maandag = 'Liefde voor Muziek'-dag

Tijdens deze aflevering draait alles rond Peter Van Laet, ook wel gekend als de zanger van Mama's Jasje.


Volgens André Hazes is het nummer 'Doe Het Licht Maar Uit' één van de mooiste nummers die hij ooit gehoord heeft en hij vindt dat het heel goed bij hem past. "Het lijkt bijna alsof het nummer voor mij geschreven is." Hij besluit er een ode aan zijn overleden vader van te maken en dat doet bij iedereen heel wat emoties oplaaien...  



Onze Sean bracht ook deze keer een topper van een cover én voor het eerst dit seizoen zingt hij in het Nederlands. ‘Als De Dag Van Toen’, dé monsterhit van Mama’s Jasje, tovert hij om tot zijn eigen versie: ‘Als De Nacht Van Toen’. 



Karen
 Damen raakt iedereen met de prachtige ballad ‘Ik Mis Je Zo’. “Eenvoud siert en dat gevoel kreeg ik heel sterk bij dit nummer. Ik heb er geen woorden voor”. 


"Waarom heb ik dat zelf niet geschreven?" denkt Gene Thomas telkens wanneer hij het nummer ‘Teken Van Leven’ hoort. Hij brengt dan ook een prachtige cover die instant zorgt voor sfeer.



The Starlings
kozen voor een uptempo cover van het nummer ‘Het Is Over’. Vooral Kato steelt de show tijdens hun performance van dit vrolijke nummer.


Ook deze keer kwam Regi met een echt feestnummer. Peter was sprakeloos van deze nieuwe versie van zijn hit ‘Zo Ver Weg’.

Volgende week meer van dat in een nieuwe aflevering van Liefde voor Muziek! ❤️