Ariande Grande slaat opnieuw een noodkreet. Hoewel ze nog maar net een optreden op het Amerikaanse festival Coachella achter de rug heeft, waar ze de jongste headliner ooit was, gaat het toch niet zo goed met haar. De 25-jarige popster is enorm ongelukkig. Via haar social media liet ze weten dat ze optreden de hel vindt en ze voegt eraan toe: “Ik voel me zo leeg. Het is zo zwaar.”

Het begon met een tweet van één van haar fans over haar hit ‘Thank U, Next’. “Muziek is je therapie en ik vind het leuk om je te zien genezen”, klonk het.  Daarop reageerde Ariana “Muziek maken is helend. Maar optreden is alsof je het helemaal opnieuw beleeft en dat is de hel.”Ondertussen werd de tweet al wel weer verwijderd. 

Haar fans steunden haar meteen en zo werd er zelfs geopperd om haar tournee te annuleren en een tijdje vrijaf te nemen, maar Ariana liet meteen weten dat dat niet tot de mogelijkheden behoort. 

Dat de zangeres het lastig heeft is al langer geweten. Vooral sinds de aanslag tijdens haar concert in Manchester op 22 mei 2017, waarbij 22 mensen om het leven kwamen en 120 anderen gewond raakten, kampt ze met mentale problemen. 

Veel sterkte, Ariana! ❤️


De tweet van de fan:


De (ondertussen verwijderde) tweet van Ariana: