Het nieuwe seizoen gaat volgende week van start en we zullen het geweten hebben! Vincent Fierens & Joren Carels kaapten onze radiofrequentie om hun nieuw programma aan te kondigen. Ze maakten live radio vanop de Noordzee en braken in tijdens het programma van Maarten & Dorothee. De geniepigaards! ?

En dat deden ze niet alleen, ze slaagden erin om de burgemeester van Oostende, Bart Tommelein, te kidnappen en mee op de boot te krijgen. Onder lichte druk verkondigde hij dat al wie niet naar het nieuwe programma zou luisteren, een GAS-boete van 150 euro riskeert. Euuuhm... wat? 

Het duo start vanaf maandag 2 september met hun nieuw programma 'Radio Liberation Front', waarin ze de grenzen van de radio gaan opzoeken. Om het in hun eigen woorden te zeggen: 

'Het 'Radio Liberation Front' is een beweging die mensen samenbrengt. Een beweging die de grenzen van de radio oversteekt om ze dan te verleggen. Een beweging die interactief is en een beweging die voor vrijheid staat.' 

Het 'Radio Liberation Front' oftewel RLF is vanaf volgende week élke werkdag te beluisteren vanaf 20u. Tot 22u. Luisteren is de boodschap! ?