Avicii is terug! De laatste dagen hebben een aantal influencers een speciaal pakketje in hun brievenbus gekregen. Daarin? Een magic box van Avicii himself! 


Het kistje bevat een luidspreker die bij openen een minuut nieuwe muziek begint te spelen. Eindelijk! Tim Bergling, Avicii's echte naam, liet ook een briefje achter:

"Ooit bereiken we allemaal een punt in ons leven waarop we eindelijk begrijpen wat we het belangrijkst vinden. Voor Avicii is dat muziek maken. Daar leeft hij voor, daarvoor is hij geboren. Hij was nog maar een kleine jongen wanneer hij zijn eerste song online uploadde. Maar dan plots stond hij voor miljoenen mensen op te treden, op een podium voor een oceaan van juichende handen, gezichten en flitsen. Het was te veel. Het ging te snel. Vorig jaar, toen Avicii stopte met live optreden, dachten er velen dat het voorbij was. (...) Maar het einde van live optreden betekende nooit het einde van Avicii. In plaats daarvan ging hij terug naar de plaats waar het allemaal om gaat, de studio. De volgende fase van Avicii's leven zal getekend worden door zijn liefde voor muziek. Het is het begin van iets nieuws, en nu kan jij beginnen met luisteren naar hoe dat nieuws klinkt. - Avicii"