De Backstreet Boys gaan binnenkort enkele concerten spelen in Las Vegas. Als die concerten succes hebben, dan krijgt de boyband waarschijnlijk een vaste show in de Amerikaanse gokstad. De boys zijn alvast van plan om er een hele grote, spectaculaire show van te maken.

Kevin Richardson vindt het vooral handig dat ze met een vaste plaats in Las Vegas minder moeten reizen en meer tijd kunnen doorbrengen met het gezin. Ook voor Nick Carter, die op het punt staat vader te worden, is het gezinsleven belangrijk. Nadat hij in januari gearresteerd werd voor een dronken vechtpartij, wil hij zich nu focussen op positieve dingen zoals zijn komende vaderschap.

De Backstreet Boys zouden zeker niet de eersten zijn met een vaste show. Celine Dion deed het hen al voor, maar ook Britney Spears en Mariah Carey stonden al eerder met een vaste show in Las Vegas.

De vaste shows in Las Vegas zijn wel nog niet voor meteen, want er staat eerst nog een wereldtournee op de planning. Die zal gekoppeld worden aan het album waar de boyband op dit moment mee bezig is. Het nieuwe album wordt eind dit jaar of begin volgend jaar verwacht.