Close Qmusic

Bad Blood verbreekt wereldrecord

'Bad Blood' van Taylor Swift heeft nu al de meest besproken videoclip van het jaar, tegelijkertijd heeft de spectaculaire video gelijk even een wereldrecord verbroken op videoplatform Vevo met het aantal views in 24 uur nadat het maandagnacht op Youtube verscheen.

De vorige recordhouder was Nicki Minaj met 'Anaconda', dat in 24 uur 19,6 miljoen views wist te verzamelen. Taylor knalde hier overheen met, hou je vast, 20,1 miljoen views wereldwijd. Wat een gigantisch aantal! Inmiddels nadert 'Bad Blood' alweer de 40 miljoen views.

Mocht je de video nog niet gezien hebben, je zal dus niet meer de eerste zijn die hem aanschouwt, maar dat maakt hem niet minder tof.


Taylor Swift zou maar liefst 13.000 dollar (11.600 euro) uitgegeven in een seksshop voor de videoclip. Dat meldt de New York Post.

In de clip zijn onder andere Kendrick Lamar, Selena Gomez, Ellie Goulding en Lena Dunham te zien, die allemaal in pakjes van de seksshop zouden rondlopen. Zo zien we Taylor Swift in de openingsscène in een huidkleurig latexpakje, die de waarde zou hebben van ruim 200 euro.

Ze is thuis ook heel wat van plan, ze zou namelijk kleding ter waarde 5000 dollar (4500 euro) hebben gehouden. Bekijk de video hierboven!

 

Station Qmusic Workalicious Qmusic non-stop De Foute Radio Run To You Radio Shut up and dance Qmusic Favoriete 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize