Ook de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice Kids zat er boenk op! Waar blijven ze al die jonge talentjes halen?! ?

Er passeerde opnieuw heel wat talent en er zaten weer enkele pareltjes tussen die de jury wisten te bekoren. Zo ook Victoria, die pas als allerlaatste aan bod kwam. Last but not least, wat een prachtige stem! 

Geniet hieronder van heel wat andere hoogtepunten!

Lap zeg, zo jong en al zo schoon! Alez, de stem bedoelen we he ;-) Billy ging 'gewoon zijn best doen', maar dat blijkt meer dan voldoende te zijn. Sean & Gers draaien meteen en ook K3 gaat overstag voor deze jonge Bruce Springsteen. 

Marilys bezorgt iedereen kippenvel met haar prachtige stem. Ze weet te scoren met 'Meant To Be' van Bebe Rexha. Het is uiteindelijk die wint de battle om Marilys in het team te krijgen!

De 12-jarige Emma betovert heel het publiek met haar versie van het jazzy nummer 'So This Is Love' van Selah Sue. 

Noa kiest om het zonder begeleidende band te doen, en mét gitaar. Daarmee weet ze de coaches duidelijk te raken, want ze draaien alle vier om. Wat een compliment! Enkel en alleen voor de blijheid op Noa's gezicht wanneer er iemand drukt zouden wij het doen. Uiteindelijk kiest de stoere Noa voor team Gers!