Afgelopen nacht vond het prestigieuse Met Gala plaats in New York. Het Met Ball is een jaarlijks gala waar geld wordt ingezameld voor het Metropolitan Museum of Art's Costume Institute in New York. Samen met het feest wordt het startschot gegeven van de nieuwe modetentoonstelling van het instituut.

Iedereen die maar iets betekent is aanwezig op het Met Gala en dus kunnen ook de grote muzieksterren niet ontbreken. Wie aanwezig wil zijn, moet het thema van de tentoonstelling wel in gedachten houden wanneer ze voor de kleerkast staan.

Dit jaar is het thema 'China, Through the Looking Glass'. Onder andere sterren als Beyoncé, Jay Z, Rihanna, Katy Perry, Lady Gaga, Miley Cyrus, John Legend, Lenny Kravitz, Solange Knowles, Ellie Goulding, Selena Gomez, Justin Bieber, Alicia Keys en Rita Ora wilden niet ontbreken.

Het Met Ball wordt al sinds 1946 georganiseerd en wordt gezien als het eerste rode loper evenement van de mode-industrie. In 2014 zamelde het Met zo'n 12 miljoen dollar in.

Jason Derulo dondert naar beneden

Even was er paniek op de sociale media. Jason Derulo zou op het Gala van de trap gedonderd zijn.

Al snel bleek dat dat niet kon, want Jason zat in Los Angeles. De zanger reageerde zelf op het bericht dat hij van de trap zou gevallen zijn.

Lmao I'm at rehearsal in LA. Fuq ya'll! Lol

Een foto die is geplaatst door Jason (@jasonderulo) op