Beyoncé heeft tijdens haar concert in Kopenhagen te maken gekregen met een handtastelijke fan. Tijdens het nummer 'Irreplaceable' liep ze over een smal podium. Toen de 'Halo'-zangeres zich omdraaide zag een bewonderaar zijn kans schoon en gaf Beyoncé een flinke tik op haar billen.

Uiteraard had de popster het spanken direct door. "Daarvoor laat ik je uit de zaal verwijderen", zei de zangeres terwijl ze hem aankeek. Of dit een grapje was is niet helemaal duidelijk, maar de Deense fan mag blij zijn dat haar man Jay-Z niet in de zaal was.

Ook maakt Beyoncé zich zorgen om een geobsedeerde fan. De beveiligingsmaatregelen rond het optreden van de zangeres in Londen nu zaterdag zijn flink aangescherpt. Stalker Bassey Essien zou Queen Bey dreigbrieven hebben gestuurd, schrijft The Sun.

Essien stuurt al sinds 2009 brieven naar de zangeres, waarin hij onder meer claimt dat zij een bedrieger is die de echte Beyoncé heeft vermoord. Hij werd in 2011 al door de Hoge Raad opgedragen de Amerikaanse niet meer lastig te vallen. Beyoncé kreeg onlangs wéér dreigbrieven en deze lijken op de eerder door Essien gestuurde post. Voor de zekerheid zijn nu foto's van Essien verspreid onder de medewerkers van de zangeres en iedereen is ingelicht over de situatie.