Vannacht trad Coldplay op tijdens de halftime show van de Super Bowl. Dat is de finale van de American football competitie en het best bekeken tv-programma ter wereld.

Coldplay, Beyoncé & Bruno Mars

Coldplay bracht voor hun optreden enkele gasten mee: Beyoncé en Bruno Mars. De drie eerden aan het einde van hun show hun (overleden) voorgangers. Onder andere Whitney Houston, James Brown en Michael Jackson passeerden de revue tijdens het eerbetoon.

En wat doen de kinderen van al die sterren als mama of papa aan het optreden zijn? Die spelen gezellig samen! Apple Martin, dochter van Coldplay-frontman Chris Martin en actrice Gwyneth Paltrow, babysitte op Blue Ivy, het dochtertje van Beyoncé & Jay Z.


#superbowl50 jacket game

Een foto die is geplaatst door Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) op


Beyoncé kondigt Tour aan

Beyoncé bracht er ook haar nieuwe single Formation. Die kondigde ze dit weekend nog maar aan.

En Queen B had nog meer goed nieuws, want ze gaat touren met haar 'The Formation World Tour 2016'. En op zondag 31 juli komt ze langs in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De ticketverkoop start op maandag 22 februari om 10u.

Lady Gaga schittert met volkslied

Lady Gaga mocht de Super Bowl wedstrijd openen. Elk jaar mag een grote artiest het Amerikaanse volkslied zingen aan het begin van de wedstrijd, en dit jaar mocht Lady Gaga dat doen. Eerder waren Beyoncé, Alicia Keys, Mariah Carey, Christina Aguilera en Kelly Clarkson al aan de beurt.