Door corona kunnen talloze studenten niet afstuderen op de normale manier, maar daar heeft YouTube iets op gevonden! Ze schakelden massa's artiesten in om een speech te geven in 'Dear Class Of 2020', een virtuele afstudeerceremonie

Beyoncé opende de vier uur durende show en maakte van de gelegenheid gebruik om de betogers van de 'Black Lives Matter'-beweging te bedanken: "We zijn trots op jullie. Bedankt om jullie stem te gebruiken en de wereld te laten weten dat zwarte levens ertoe doen."


Ook Lady Gaga deed haar zegje over racisme met een krachtige speech. "We worden op dit moment allemaal uitgedaagd om ons systeem uit te dagen en na te denken hoe we echte verandering kunnen bereiken. Jullie (de luisteraars) zijn de zaadjes van de toekomst. De zaadjes die zullen groeien in een nieuw en ander bos dat veel mooier en liefdevol is dan die waar we nu in leven."


Katy Perry kreeg de eer om hét officiële afstudeermoment te leiden. Om dat moment te vieren, trakteerde ze de kijkers op een performance van haar nieuwste single 'Daisies'.


Ook Taylor Swift, de Obama's, Alicia keys en nog vele andere topartiesten waren van de partij tijdens 'Dear Class of 2020'.