Van woensdag 21 november tot 29 november presenteert Vincent Fierens elke dag de Rode Neuzen Dag Top 1000 Aftershow van 18u tot 21u!

Tijdens zijn show kan je elke dag bieden op unieke prijzen waarvan de opbrengst integraal naar Rode Neuzen Dag gaat. 

Je hebt 24 uur om te bieden, dus wees er snel bij! Een overzicht van de prijzen kan je hieronder vinden

WOENSDAG 28 NOVEMBER

Wohooo, lekker lenig doen want Evy Gruyaert veilt een yogales. Iedereen heeft er wat aan want Evy kan zowel beginnende als professionele yogi aan.

Bieden kan je deze link!

DINSDAG 27 NOVEMBER

Sergio Herman veilt een privé luxe-etentje voor 8 personen (!) bij Blueness, zijn nieuwste restaurant in Cadzand.

Bieden kan hier!

MAANDAG 26 NOVEMBER

Een exclusieve gesigneerde vinyl van Ed Sheeran, van zijn album Divide, in jouw platenkast? Dat kan zomaar! Bieden kan je doen via deze link!

ZONDAG 25 NOVEMBER

Heb je een beetje gevoel voor ritme en wil je niets liever dan muziek maken? Dan is deze veiling voor jou! Q-dj en drumgod Sean Dhondt veilt vandaag een drumles gegeven door zichzelf!

Bieden kan je doen via deze link!

ZATERDAG 24 NOVEMBER

De zelfgemaakte zeepkist van Sam De Bruyn & Maarten Vancoillie waarmee ze vorig jaar deelnamen aan de Red Bull Zeepkistenrace wacht op jou om samen met jou nieuwe avonturen te beleven!

Bieden kan je doen via deze link!

VRIJDAG 23 NOVEMBER

Altijd al eens je vriendschap op de gevoelige plaat willen vastleggen? Goed nieuws want op vrijdag kan je bieden op een fotoshoot van de huisfotograaf van Qmusic. Bieden kan je doen via deze link!

DONDERDAG 22 NOVEMBER

Vandaag kan je bieden op een backstage tour van The Voice van Vlaanderen met An Lemmens. Bieden kan via deze link!

WOENSDAG 21 NOVEMBER

De eerste prijs is de aftrap geven op een voetbalwedstrijd van voetbalclub RSC Anderlecht. Je staat mee op het plein - tussen de spelers - en mag de match starten. Bieden kan online via de website van Vakantieveilingen.be!