De nieuwe clip van Billie Eilish is er! Haar single 'everything i wanted' is al even uit, maar nu is de videoclip er dus ook. Die heeft ze bovendien helemaal zelf geregisseerd. En dat voor een meisje van 18 jaar! ?

In de erg melancholische clip rijdt ze samen met haar broer in een auto de oceaan in. Ze doen beiden zelfs geen moeite om uit de auto te geraken nadat die in het water belandt. Deze clip strookt met de uitspraak die ze zopas deed in een interview met Gayle King toen ze openhartig sprak over haar mentale gezondheid. Billie heeft al vaker toegegeven dat ze het in het verleden erg zwaar had, maar nu voegt ze eraan toe dat ze aan een ernstige depressie leed en zichzelf zelfs verwondde. “Ik dacht niet dat ik ooit nog gelukkig zou zijn. Ik wil niet te duister klinken, maar ik dacht écht niet dat ik 17 jaar zou halen.", een zware uitspraak waaruit blijkt dat de zangeres ernstig nadacht over zelfmoord. 

Gelukkig gaat het nu een pak beter met Billie Eilish. Stay strong, Billie! 

Ze wil ook fans die mentale problemen hebben, een hart onder de riem steken:  “Ik neem hen bij de schouders en zeg: ‘Zorg alsjeblieft goed voor jezelf, wees lief en vriendelijk voor jezelf. Neem niet die volgende stap en doe jezelf geen pijn, tot op het punt dat je het niet meer kan terugnemen.’”

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan terecht op het gratis nummer 1813 en www.zelfmoord1813.be.