Britney Spears krijgt felicitaties en lof voor haar nieuwste videoclip van fans van over de hele wereld. Maar niet alleen het Britney Leger is vol van Work Bitch, ook andere (pop)sterren zijn onder de indruk.

Paris Hilton, die zelf ook een comeback maakt in de muziekwereld, zegt: "Ik hou van Britney. Ik heb altijd van haar gehouden. Ze is zo mooi, ik hou van haar muziek en ik ben enorm trots op haar!"

Miley Cyrus is dan weer fan van de onvoorspelbaarheid en creativiteit van Bit Bit. "Zoals de kus van Britney en Madonna op de VMA's. Dat was onvoorspelbaar. Zo ben ik ook."

Selena Gomez, die haar carrière net als Bit Bit te danken heeft aan de Mickey Mouse Club, is dan weer jaloers op de straffe danspassen van Britney. "Ik wil het bij mij ook leuk en origineel houden en tijdens optredens m'n fans plezier laten hebben."

Mede X Factor-jurylid Demi Lovato schrok van hoe gewoon Britney is. "Op momenten dacht ik "Goed gedaan, meid!" om dan even later te beseffen dat het dé Britney Spears was die naast me zat."