Britney's ultieme dieptepunt is het beruchte filmpje waarop heel de wereld kon zien dat ze helemaal overstuur een kapsalon binnenstapt en zelf haar hoofd kaalscheerde...

Gelukkig heeft Britney een hele schare trouwe fans die haar door dik en dun bleven steunen wanneer ze werd opgenomen in het hospitaal om af te kicken van haar alcohol en drugsverslaving en tegelijkertijd probeerde een eetstoornis te overwinnen. Haar website werd overspoeld door lieve berichten, maar er waren ook fans die het iets drastischer aanpakten en net zoals Britney hun hoofd kaalscheerden. 1 fan heeft echt wel een héél zware indruk achtergelaten en dat is Chris Crocker, een Amerikaanse videoblogger die in 2007 zélf wereldbeoemd werd door een filmpje online te zetten waarin ie op nogal dramatische wijze oproept om Britney met rust te laten.


Britney stond ook met de King of Pop op het podium, tijdens het concert voor de 30th anniversary special van Michael jackson. Toen zongen ze samen the way you make me feel.


Britney had vroeger een relatie met Justin Timberlake, die ze had leren kennen in de Mickey Mouse Club. In 2001 stond ze met NSYNC en Aerosmith op het podium tijdens de Superbowl.


Hier zie je Ariana Grande Britney Spears nadoen in de Amerikaanse talkshow The Tonight Show with Jimmy Fallon:

Voor Britney Spears aan haar solocarrière begon, zat ze nog even bij een meidengroepje. Innosense. We hebben daar niet zo veel van gehoord. Toen Britney het groepje verliet, scoorde Innosense met een hitje Say No More.

Dat was voor Britney niet haar enige aanraking met meidengroepen. In 2000 vormde Britney een tijdelijk groepje speciaal voor een grote reclamespot voor tijdens de Super Bowl American Footballwedstrijd. Dat deed ze met niemand minder dan Pink & Beyoncé. Ze zongen het nummer We Will Rock You van Queen verkleed in gladiatoren. Heel indrukwekkend.