Het fortuin van Britney Spears zou wel eens voor de rest van ahar leven door vader Jamie beheerd kunnen worden. Dat vertelt de Amerikaanse website TMS. Britney zelf zou er geen probleem van maken.

In 2007 ging Britney door een periode van drugs en psychische problemen. Zo scheerde Britney haar hoofd kaal en scheidde van danser Kevin Federline, de vader van zoontjes Sean en Jayden.

In 2008 begon Spears een relatie met paparazzo Adnan Ghalib. Begin 2008 werd ze thuis aangetroffen onder invloed in het bijzijn van haar kinderen. Federline kreeg tijdelijk de voogdij over zijn zoons en Britney werd onder toezicht geplaatst van vader Jamie.

In die periode werd besloten dat Jamie de rekeningen van Spears zou beheren. Dat is tot de dag van vandaag nog steeds zo. Als Britney haar financiën toen zou beheerd hebben, zou er niet veel meer van overgebleven zijn.

Britney klaagde zelf in het begin van het toezicht: "Ik denk dat het te veel is. Als ik niet zo gebonden was, zou ik kunnen genieten van mijn nieuwe vrijheid." Het tegendeel is waar, want sindsdien gaat het alleen maar beter met Britney. Ze is een goede moeder en haar financiën gaan sindsdien alleen

Papa Spears en zijn team van advocaten en adviseurs hebben dochterlief intussen wat meer vrijheid gegeven. Alles overdragen is nog geen optie. Volgens TMZ vreest haar omgeving dat ze dan weer afzakt.