Een Saturday Night Special rond Bruno Mars, dat is een uur vol goeie muziek. Bruno bracht ondertussen al twee studio-albums uit en zou momenteel aan een derde aan het werken zijn.

In 2010 kwam de debuutsingle van Bruno Mars uit, dat was deze Billionaire.

En de Britse rapper Professor Green heeft het nummer ooit gecoverd, zoals je kan horen in dit fragment

Ook Bastille maakte al een Bruno Marscover op de Britse Radiozender BBC Radio 1, een versie van Locked Out Of Heaven

En iets verrassender, deze Uptown Funk door Fall Out Boy

Als je het nummer Bubble Butt hoort, denk je meteen aan Major Lazer. Het nummer is een samenwerking met 2 Chainz, Tyga en Mystic maar ook met Bruno Mars. Luister maar es goed of je hem in het nummer hoort.

Bruno Mars is trouwens niet zijn echte naam, hij heet Peter Gene Hernandez. Hij is afkomstig uit Honululu in Hawaii en als kind werd hij vergeleken met een kleine Elvis Presley. Als vierjarig jongetje imiteerde hij Elvis op zo van die talentwedstrijden. En daar bestaan gelukkig nog beelden van. In een interview met de 4-jarige Bruno Mars, de kleine Peter dus had hij het over waarom hij Elvis zo leuk vond


Zijn stem leek niet echt op Elvis, dus hij is daar dan ook mee gestopt. Maar vanals hij wereldwijd bekend werd, werd hij dan opeens weer heel vaak vergeleken met een andere wereldster, Michael Jackson. Ik heb ook een fragmentje teruggevonden waarin Bruno een akoestische versie speelt van The Way You Make Me Feel van MJ.


Twee jaar geleden werd de Britse muzikant Sting van The Police geëerd met een Kennedy Center Honor, een belangrijke Amerikaanse carrièreprijs. Bruno Mars werd gevraagd om een ode aan Sting te brengen. Hij bracht daar toen een indrukwekkende cover van So Lonely en Message In A Bottle. Geen gemakkelijke taak, want Sting zelf zat in het publiek en kreeg gewoonweg tranen in zijn ogen door Bruno's performance. Het is toch echt opvallend hoe die twee stemmen op elkaar lijken?


Hij heeft trouwens al 2 keer opgetreden tijdens de halftimeshow op de Superbowl, en dat is een heel groot compliment als je daarvoor als artiest wordt uitgenodigd. Bruno mocht het dus al 2 keer doen. In 2014 was hij de hoofdact en dit jaar, in februari nodigde hoofdact Coldplay hem ook op het podium. Hij zong daar samen met Beyoncé en Chris Martin de single van Coldplay Up & UpNu hopen dat dat nieuwe album er snel komt. We moeten het momenteel nog doen met zijn monsterhit Uptown Funk!