Het begon allemaal een tijd geleden in het grote sprookjesbos.

Daar was een prinses, Taylor en haar prinsje op het witte paard, Calvin. Ze spendeerden uren aan romantische uitstapjes aan zee en nog veel langer aan het delen van de foto's van die romantische dag.

Taylor bleek goed te kunnen zingen en goed te kunnen muziek schrijven. Zo schreef ze op een dag een nummertje "This Is What You Came For". Ze schreef het voor haar liefste, Calvin. Calvin was in de wolken van het nummer en besloot het onmiddellijk uit te brengen met een andere zangeres, ene Rihanna.

Omdat het volk zou geloven dat Calvin zelf geniaal is besloot Taylor het nummer te schrijven onder een valse naam, Nils Sjoberg. De naam Nils Sjoberg kwam op de plaat te staan en het werd een nummer 1 hit.Maar helaas aan alle mooie sprookjes komt een eind. Taylor was het hart ervan in dat Calvin in een interview beweerde dat ze nooit zouden samen werken. Taylor weende uren en uren om die uitspraken. Het dreef de twee uit elkaar. Niet veel later veroverde Taylor het hartje van ene Tom en ging de relatie kapot.

Maar volgens Calvin zit het allemaal wat anders. Taylor wou eerst niet vermeld worden en even later beweerde ze dat ze geen vermelding kreeg. Calvin vond daarom dat het nodig was om wat duidelijkheid over het nummer te scheppen (en meteen ook over Taylor zelf). Gelukkig landde er een vogeltje op z'n schouder aan wie hij alles kon vertellen:
En ze leefden...

(Tja nog lang en gelukkig zeker?)


We zijn vooral benieuwd naar het nieuwe sprookje dat Taylor snel zal toevoegen aan deze reeks...