Close Qmusic

Christina aguilera mickey mouse 01

Christina Aguilera maakt ruzie met Mickey Mouse

Mickey Mouse mag Christina Aguilera niet (meer) tot zijn beste vriendjes rekenen, dat bleek vorige week. Xtina bracht toen een bezoekje aan Disneyland en heeft daar namelijk ruzie gemaakt met Mickey Mouse!

De zangeres bezocht het pretpark met een hele groep vrienden en ook zij wilden graag op de foto met de bekende muis, Christina zat vroeger ook nog in de Mickey Mouse Club (Amerikaanse televisieserie) met Britney Spears en Justin Timberlake.
Maar Mickey had net pauze, dus zei hij haar dat ze even moest wachten tot hij terugkwam. Wachten staat duidelijk niet in de Christina's woordenboek!
Volgens de Amerikaanse celebritywebsite TMZ begon ze Mickey uit te schelden en vroeg ze hem of hij wel wist wie ze was. De vrienden van de wereldster zouden ook boos zijn geworden. De situatie zou volgens bronnen zelfs zo uit de hand gelopen zijn dat Mickey door omstanders naar een veilige plek werd gebracht.

Gelukkig heeft hij zijn Minnie Mouse nog!

 

Station Qmusic Workalicious Qmusic non-stop De Foute Radio Run To You Radio Qmusic Dance Qmusic Favoriete 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize