Dé hit van deze zomer is ongetwijfeld Despacito. Het internet staat vol met speciale versies, vette covers en fantastische parodieën van het Spaanse nummer. Despacito wordt ook op Qmusic dagelijks plat gedraaid, dus daarom maakten we een lijstje met de beste Despacito versies van het moment...?


Snurken met bompa Raúl

Met iemand samenwonen die snurkt... het kan hard zijn.? Deze vrouw had het voor met haar man Raúl. Meer dan vier jaar lang filmde ze haar snurkende man. 

Het levert deze prachtige remix op.?Take a seat-o

Deze tandarts kwam op een geniaal idee.?
Hij coverde Despacito, maar maakte er een echte tandarts-versie van. Zeker de moeite waard om eens te beluisteren!


Bierflesjes

De Bottle Boys blazen ons (letterlijk én figuurlijk) omver met deze Despacito-versie. Voor originaliteit krijgen ze alvast de meeste punten!?


Despacito overal

Q-dj Vincent Van Geel maakte deze grappige parodie op het nummer. Het filmpje stond al op onze Facebookpagina en werd massaal door jullie geliked!
Bekijk het hieronder nog een keer:


Klassiek met cello

Klassieke muziek en Qmusic ga je niet gauw in één zin lezen. Maar voor deze twee jongens maken we een uitzondering!
Luka Sulic and Stjepan Hauser van 2CELLOS maakten een uitstekende cover van Despacito met behulp van hun cello's. ?Doe het langzaam

Benieuwd hoe Despacito in het Nederlands klinkt? ??
Dj van Qmusic Nederland Stephan vertaalde het nummer en zong in het Nederlands. Zanger Vinchenzo nam een enkele Spaanse stukjes voor zijn rekening. 


De beste versie, we swear!

Trump duikt écht overal op... ook in deze lijst! Hit it, Donald!


Zie zo. Dit waren volgens ons de beste Despacito-versies van het moment. Ongetwijfeld komen er nog wel een aantal parodieën bij! 

Welke is jouw favoriete versie? ?