Hoera, Justin Bieber is jarig! 22 kaarsjes zou de jongeman ondertussen mogen uitblazen, als hij kaarsjes op een taart stoer genoeg zou vinden. We kenden Justin Bieber vroeger allemaal als het tieneridool waar we niet allemaal fan van waren, terwijl we nu stiekem allemaal wel een beetje Bieber Fever hebben.

Een kleine Bieber met talent

Al snel bleek dat de kleine Justin Bieber talent had. Hij leerde zichzelf drummen, had heel snel door hoe hij akkoorden op een gitaar moest maken en dan had hij blijkbaar ook nog een pracht van een stem. Het was de ideale combinatie om ontdekt te worden via YouTube.
Een platencontract dankzij YouTube

En toeval of niet: hij werd ook ontdekt via YouTube en tekende in 2008 zijn platencontract bij het label van Usher. In 2009 bracht Bieber zijn eerste single (met bijhorend album) uit: One Time.


Echt bekend worden, deed hij pas met zijn single Baby. Hij kreeg er niet alleen hopen haters bij, maar ook begonnen jongens zijn kapsel te kopiëren en werd hij steeds bekender en bekender.


Hij scoorde de ene hit na de andere en werd steeds bekender en bekender. En de kleine incidentjes (zoals dat van hieronder) werden meteen tot wereldnieuws gebombardeerd.


Werd Bieber volwassen? Nope...

Nee, nog net niet. Hij maakt nog steeds goeie muziek, maar plots was zijn bles weg en verdween zijn braaf imago als sneeuw voor de zon. Gelukkig maakte hij nog steeds goeie muziek waarmee hij deze keer niet alleen maar de 18-jarige meisjes wist mee aan te trekken.Bieber out?

Of hij even een pauze nam of hij gewoon geen kansen meer kreeg, laten we even in het midden. Maar even hoorden we niets meer van onze Bieber-vriend, totdat hij plots de volle lading kreeg in de Bieber Roast.


Gelukkig was dat gewoon de prijs die even betaald moest worden om daarna terug heerlijk goede muziek te kunnen.Bieber is back!

En dat kunnen we ondertussen met volle overtuiging zeggen.


Gelukkige verjaardag, Biebs!


"Het is nu even cool om te zeggen "Yes Justin Bieber" als het vroeger cool was om te zeggen "Ieuw Justin Bieber". En wie wil er nu niet cool zijn?" - Marie Monballiu