Donderdag 28 juni: dag 4 

Wie dacht dat het niet warmer en gezelliger kon worden, heeft het mis! Op het stadsplein in Genk stijgt de temperatuur niet enkel door de aanhoudende zon, maar ook dankzij de band Wulf die een prachtige nummer komt brengen. Ze kozen ervoor om Casanova te coveren van Ultimate Kaos, dat zelfs nog beter werd in de zwoele stem van de zanger!Woensdag 27 juni: dag 3

Het is bakken vandaag. Gewoonweg bakken! 25 graden op het Schouwburgplein in Kortrijk en OT was nog niet eens langsgekomen.

Olivia Trappeniers - bekend van de hits You Have A Heart en Let You Go - coverde haar favoriete kampliedje I'm Gonna Be (500 miles) en jaagde daarmee de temperatuur nog wat de hoogte in. Toooopper! 


Na een warme dag volgt de verdiende verkoeling. En onder het motto "Ge durft ni..." kwamen we in deze situatie terecht... Eentje om in te kaderen, vind je niet?

Het was ons het dagje wel... Gelukkig was Jan Thans er om alles op de gevoelige plaat vast te leggen. Kon jij de trip naar Kortrijk niet maken? Dan kan je hieronder deze schitterende woensdag herbeleven.


Dinsdag 26 juni: dag 2

Opstaaaaaan! Je knusse bed inruilen voor een iets minder comfortabele caravan... Da's wennen! Ook voor Kwallie en Dorothee.

Gelukkig trokken Jolien en Marie vandaag al heel vroeg naar de camping om ervoor te zorgen dat de dag van de allerfoutste DJ's startte met een knal. Een hele grote knal!


Beter dan dit kon deze namiddag niet worden: de zon op ons gezicht en Silvy De Bie op ons terras. Ze coverde Wake Me Up Before You Go-Go van Wham! en bracht Sint-Niklaas spontaan aan het dansen. Nu al een TOPDINSDAG!


De dag afronden deden Maarten en Dorothee met een gezellige mini-BBQ, iets wat ze beiden nog nooit gedaan hadden. Wie wil, kan hieronder op onze Facebook Live terecht voor 58 minuten vol barbecuegesukkel en -geklaag.

In feite een gigantisch wonder dat de twee niet met een lege maag gaan slapen zijn. ;-)


Maandag 25 juni: dag 1

Het is zover! Maarten en Dorothee wonen samen! Of toch voor even...

Een hele (Foute) Week lang zijn de twee proud to be fout en trekken ze heel Vlaanderen door in hun Foute Caravan, waarin ze zullen wonen, slapen én live uitzenden. Eerste stop: Mechelen.

Op de Ijzerenleen in het Mechelse zetten Maarten en Dorothee de boel voor een eerste keer op stelten. En ook Tom Helsen bracht er een cover van zijn favoriete foute nummer: Een Beetje Verliefd van André Hazes.


Benieuwd of M & D de eerste nacht op de kille, koude camping overleefd hebben? Check het hieronder!