Vincent Fierens heeft weer iets mee in gang gezet: de 'Lemon Face Challenge'. 

Deed jij 'm al? Het is een nieuwe actie om geld in te zamelen voor een goed doel. Je moet in een citroen bijten en je gezicht filmen. Dat is alles! 

Vincent Fierens daagde collega Wim Oosterlinck uit, en die liet dan weer Maarten & Dorothee vol in een citroen bijten. Die gaven de opdracht door aan Lost Frequencies, waarop ook Dimitri Vegas vanuit LA de opdracht aanvaardde (P.S.: Dimitri Vegas: je moest de citroen niet helemààl opeten! ?)

Dimitri Vegas heeft nu Regi uitgedaagd. Wij zijn alvast benieuwd wie de volgende is! 

De Lemon Face Challenge wil de aandacht vestigen op de ziekte ponsglioom. De challenge werd gelanceerd door elfjarige Aubreigh Nicolas. Het Amerikaanse meisje lijdt sinds september aan ponsglioom of DIPG, een ongeneeslijke hersenziekte die vooral kinderen en jongeren steft. Bij DIPG groeit er een kwaadaardige tumor in de hersenen die de groei en spierfuncties remt.

Aubreigh lanceerde de campagne op haar Facebookpagina door een filmpje waarin ze zelf in een citroen bijt. Als je wordt uitgedaagd moet je in een zure citroen bijten of geld storten voor ‘Aubreigh’s Army‘.