Niet één, maar twee videoclips kreeg de nieuwe single van Rihanna en Drake. Daar is ongetwijfeld wel wat work work work ingekropen. Of de twee videoclips kunnen tippen aan de volgende geweldig creative videoclips laten we wel in het midden.

Avicii - Waiting For Love

Het lijkt een normale clip, zelfs enorm saai, wanneer je de videoclip voor de eerste keer afspeelt. En dan besef je plots dat dit echt te saai is om een videoclip van Avicii te zijn. Gelukkig merk je dan net op tijd dat je kan rond scrollen in de video en de volledige wereld aan je voeten ligt.


Coldplay - The Scientist

Voor de opvallende video van 'The Scientist' leerde Chris Martin de lyrics van het nummer achterstevoren. Hij leerde de woorden fonetisch zodat zijn mond de juiste woorden vormden als de videoclip werd omgekeerd. Hij heeft een hele hoop gibberish moeten onthouden, maar het heeft gelukkig wel een vette clip opgeleverd!


The Weeknd - The Hills feat. Eminem

Misschien hebben ze een klein beetje naar de videoclip van Avicii - Waiting For Love gekeken, maar dat wil niet zeggen dat deze videoclip zonder schaamte is gekopiëerd. The Weeknd ging een klein stapje verder en ze staken er een apocalyptisch verhaal in


De Jeugd Van Tegenwoordig - Zakmuitdeheup / BPM69 / Lente In Bed

Twee videoclips voor één nummer? Dat was voor de De Jeugd Van Tegenwoordig een beetje te veel werk. Wat is er mis met een beetje lui zijn en één videoclip voor drie nummers te maken? Niets, helemaal niets!
Carley Rae Jepson - Run Away With Me

Interactieve videoclips zijn altijd een topper qua creativiteit. In de videoclip van Carley Rae Jepson geeft ze je echt het gevoel dat je met haar wegloopt door te kiezen uit emoji.


OK Go

Ooit al eens een videoclip van OK Go gezien? Nee? Echt eens doen, want elke videoclip van die mannen is een echt pareltje.