Close Qmusic

Sia

De nieuwe single van Sia is 'The Greatest'

Sia weet hoe ze een druilerige dinsdag kan opfleuren. De Australische zangeres heeft 'The Greatest' gedeeld, een nieuwe single waaraan ook rapper Kendrick Lamar heeft meegewerkt.

De 'Cheap Thrills'-zangeres had eerder deze week de komst van haar single aangekondigd via social media. Ook dit keer is er in de videoclip een hoofdrol weggelegd voor Maddie Ziegler, het talentvolle danseresje dat ook in vorige clips van Sia is te zien. Dit keer kruipt, schreeuwt en springt Maddie door een verlaten huis omringd door kleine kinderen, gehuld in lompen en met eng geverfde gezichtjes.

Gek genoeg is de track niet afkomstig van haar laatste album 'This Is Acting', dat pas begin dit jaar uitkwam. Het nummer is gloednieuw, wat doet vermoeden dat Sia alweer bezig is aan haar volgende worp. De Australische zangeres is dan ook ontzettend productief. Naast eigen nummers schrijft ze nog talloze nummers voor artiesten zoals Rihanna, Katy Perry en Kelly Clarkson.

Ontdek 'The Greatest', Sia's nieuwste single hier:


 

Station Qmusic Workalicious Qmusic non-stop De Foute Radio Run To You Radio Qmusic Dance Qmusic Favoriete 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize