Uit ons Win Tijd-onderzoek blijkt dat we graag meer tijd zouden willen spenderen aan… seks! Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan met onze drukke schema's.

Wil je toch even alles vergeten en een feestje bouwen in de slaapkamer? Dan krijg je het gegarandeerd warm van deze hete schijven…

The Weeknd - Earned It

Eigenlijk past vrijwel elk nummer van The Weeknd in dit lijstje. Met zijn zwoele stem is Abel Tesfaye de belichaming van seks. Wil jij de Mr. Grey in jezelf of je partner naar bovenhalen, dan is The Weeknd altijd een goede zet.

Zayn - Pillowtalk

Wie zijn wij om te ontkennen dat deze ex-directioner een enorm hete single heeft gemaakt? Luister naar die lyrics en probeer niet verliefd te worden...


Justin Timberlake - SexyBack

Een pikante playlist hoort zwoel te zijn, maar zorgt er ook voor dat jij je sexy voelt... en een beetje stout. Enter Justin Timberlake, die met zijn SexyBack jou meteen in de juiste stemming krijgt.

Rihanna - S&M

Nog eentje die past in de stoute categorie. Haal de freak in jezelf naar boven dankzij Rihanna.

Miley Cyrus - Adore You

Niet elk seksnummer barst van de beats. Integendeel, een laag tempo en wellustige vocals maken een nummer net perfect om op jouw pikante playlist te belanden.

Britney Spears - If U Seek Amy

Seks zit soms tussen je oren. Wil jij je even sexy voelen als Beyonce of Britney? Zet hete muziek op en bereid je mentaal voor op een serieus potje rampetampen. Wedden dat je barst van het zelfvertrouwen bij thuiskomst?

The 1975 - Menswear

Spotify onderzocht eerder al welke tracks het meest populair zijn om seks op te hebben. Zo schijnen The XX en Hozier ideale bedmuziek te zijn en vervolledigt The 1975 de Top 3. De poppy nummers zijn misschien net iets minder geschikt om je partner op te winden, maar een traag elektronummer als Menswear zet de perfecte setting voor jullie quality time samen.

En voor de singles....

Wees gerust, er is ook genoeg muzikale inspiratie voor zij die alleen in bed kruipen.

Hailee Steinfeld - Love Myself

"Ik weet hoe ik mijzelf moet plezieren, ook zonder jou." Laat het duidelijk zijn dat je niet met twee moet zijn om te kunnen genieten van een seksueel getint nummer.

Pussycat Dolls - I Don't Need A Man

De knappe zangeressen van de Pussycat Dolls brachten ongetwijfeld al talloze mannen op ideeën, maar ook de vrouwen komen dankzij 'I Don't Need A Man' aan hun trekken.

P!nk - U + Ur Hand

Toegegeven, eigenlijk is 'U + Ur Hand' van P!nk een keiharde afwijzing en het perfecte nummer om irritante kerels af te wimpelen, maar het gaat wel over wat jij en je hand allemaal samen kunnen bereiken!


Bootylicious

Helemaal klaar voor nog meer hijgerige hits, prikkelende platen en sensuele schijven? Q-DJ Jolien Roets maakte een pikante playlist for your pleasure!