De tijd lijkt even stil te staan door het coronavirus, en dat is in de muziekwereld niet anders. Verschillende concerten die in 2020 zouden plaatsvinden, zijn afgelast en/of uitgesteld naar een latere datum. Ook sommige album releases worden uitgesteld. 

Justin Bieber stelt zijn hele tournee uit. Die begon normaal op 14 mei. Bieber had normaal gezien zo'n 54 optredens, nieuwe data zijn nog niet bekend. 

Harry Styles denkt aan ieders gezondheid en heeft dus beslist om zijn tournee te verplaatsen naar 2021. Oorspronkelijk passeerde de ex-One Directioner op 25 mei van dit jaar in België, maar nu verwelkomen we Harry op 9 maart 2021 met zijn 'Love on tour' in het Sportpaleis! 


Ook Camila Cabello kwam normaal dit jaar 'hallo' zeggen in België, maar voelt zich genoodzaakt om haar 'The Romance'-tour uit te stellen. Alle begrip, Camila!View this post on Instagram
‪???‬
A post shared by camila (@camila_cabello) on

Net als Harry & Camila, past ook Dua Lipa haar tournee aan. Zij zal op 4 februari 2021 het Sportpaleis inpalmen met haar uitgestelde 'Future Nostalgia'-tour.


Ook Sam Smith had een minder leuke boodschap voor zijn fans. Hij besloot om zijn album release uit te stellen omdat het niet goed voelt om het nieuwe album nu te lossen. Hij heeft besloten om er nog verdere aanpassingen aan te doen en zelfs de titel te veranderen. Maar uitstel is geen afstel, hij belooft dat het album er dit jaar nog zeker komt! 

Dit bericht bekijken op Instagram
To my wonderful fans... x
Een bericht gedeeld door Sam Smith (@samsmith) op


Het concert van Loïc Nottet, dat zou plaatsvinden op zaterdag 25 april, wordt verplaatst naar zaterdag 19 december