Woensdag 30 november was Kids Dag op de Rode Neuzen Dag Countdown! Met v oor de jongsten onder andere een springkasteel en een grimestand en... een bezoek van Sinterklaas! Maar ook voor de al iets ouderen viel er heel wat te beleven!

Hoor wie klopt daar kind'ren? Sinterklaas en zijn roetpiet hielden halt bij onze studio op het Sint-Pietersplein. Ze kwamen niet zomaar langs, nee, de Sint stopte een zak vol met speelgoed in onze tombola. En voor de twee weer verder moesten, namen ze nog de tijd om alle aanwezige kindjes de hand te schudden.

Dagny Ros, Kürt Rogiers, Pieter Timmers en Tiany Kiriloff kwamen een prijs in de tombola stoppen. Dagny Ross komt samen met je koken, een gelukkige winnaar krijgt een rolletje in Familie en als je geluk hebt, krijg je een Belmodo app-beleving. Benieuwd naar welke prijzen er nog in de Rode Neuzen Dag-Tombola zitten? Neem op deze pagina een kijkje.

Manou Maerten aka Le Manou bracht live drie nummers op ons podium en Coely zette de tent in vuur en vlam met een mini-concert.

Xander De Rycke en Henk RIjckaert mochten de dag afsluiten met een portie comedy.

En morgen? Morgen is het studentendag in de Rode Neuzen Dag-Tent op het Sint-Pietersplein in Gent.

Wil je alle andere dagen nog eens bekijken? Klik dan hier!