Het najaar van Qmusic en Q2 staat voor de deur.

Vanaf zondagavond 28 augustus 20u30 vind je Q2 terug op je TV, meer info daarover vind je onderaan deze pagina. En op Qmusic verwennen we je vanaf maandag 29 augustus weer, zoals altijd, met heerlijke muziek.

Het najaar van Qmusic

Ontdek Q2

Ontdek Q2

Q2 zet in op de beste internationale series en films, topvoetbal met Champions League en heel wat programma's rond avontuur en muziek. Op zondagavond 28 augustus 20u30 starten we met een enkele topreeksen: een dubbelaflevering van de ijzersterke thrillerserie Quantico, gevolgd door de Golden Globe-winnende reeks Mr. Robot. Q2 brengt dit najaar de nieuwe topreeksen Rosewood en The Muppets. Er staan nieuwe seizoenen van Game of Thrones, Grimm, Homeland, Agent Carter, Bones en Person of Interest gepland.

In het avontuurlijke genre is er natuurlijk Peking Express, waarvoor er volop duo's gezocht worden. Q2 gaat Qdoc uitzenden: een reeks documentaires over spraakmakende persoonlijkheden en thematieken. Ook The Graham Norton Show is dit najaar te zien: telkens een week na BBC staat er een nieuwe aflevering van de Britse talkshow gepland. Q2 brengt ook The Voice USA: Miley Cyrus, Alicia Keys, Adam Levine en Blake Shelton zullen als coaches een paar dagen na de VS bij Q2 te zien zijn.

In de vooravond blijft Q2 inzetten op de beste comedyreeksen. Naast The Big Bang Theory en nieuwe seizoenen van New Girl, Modern Family, The Middle en Brooklyn Nine-Nine is er de nieuwkomer Life in Pieces.

Ontdek Q2 nu al via sneakpeek.q2.be.