Het is weer die tijd van het jaar: de Grammy Awards zijn uitgedeeld! Billie Eilish is ongetwijfeld de grote winnaar van de avond, maar zij mocht niet als enige zo'n geliefd beeldje mee naar huis nemen. Lees hier de hoogtepunten van de Grammy's!

Voor het eerste naar de Grammy Awards en meteen 5 prijzen in de wacht slepen. Iets dat alleen Billie Eilish kan! Haar hit 'Bad guys' viel in de prijzen en mag zich nu Lied van het jaar noemen. (Duh!)


Ariana Grande bracht haar papa aan het wenen met het eerbetoon dat ze aan hem bracht:


Maar er was ook plaats voor Lizzo. Zij kan nu drie Grammy's in haar woonkamer uitstallen, waaronder die van 'Beste Pop Solo Performance' voor 'Truth Hurts'.


Herinner je je Beyoncé's documentaire 'Homecoming' nog? De Netflixfilm covert Queen B's optreden op Coachella en won de Grammy voor 'Beste Muziekfilm'.


Ariana Grande was een aantal keer genomineerd, maar greep steeds net naast de prijzen. Niet getreurd, want ze gaf ze een optreden om U tegen te zeggen met een mix van onder andere 'Thank U, Next' en '7 Rings'.


Hiphopkoningin Alicia Keys sloot de show af met een ode aan de overleden NBA-legende Koby Bryant. De basketbalspeler overleed in een helikoptercrash en aangezien de Grammy Awards plaats vonden in het Staples Center, de thuisbasis van Koby's laatste team, liet de zangeres dat niet zomaar voorbijgaan. 


Een mooie afsluiter van de muzikale avond!