Een ongelofelijke show, die 1000ste van Maarten & Dorothee! Check hier de hoogtepunten van deze feestelijke verjaardag! ?

Bij zo'n jubileum hoort natuurlijk een kleine samenvatting ... ?


De eerste die de nieuwe eigenaar van een Hyundai BAYON SUV werd, was Joni en die was he-le-maal aan het flippen


Dubbel prijs voor Bebbie: dankzij het Verjaardagsrad won zij een jacuzzi én ze is in de show geraakt, dus ze is ook een Hyundai BAYON SUV rijker!
Eén auto was verstopt in Antwerpen en de opdracht was simpel: wie zoekt, die vindt. En dat heeft Jorn gedaan!
"Wie 'Can't Stop The Feeling' verder kan zingen, wint een auto." Zo gezegd, zo gedaan! Proficiat, Emma!
Winnares Lisa werd ook serieus aan't lijntje gehouden door Maarten & Dorothee. Het leek voor Lisa even alsof ze haar niet konden horen. Gelukkig maakt een auto veel goed! ?Ook Carolien hebben ze goed liggen gehad. Plots had ze 'Bram van finance' en 'Jeroen van de servicedesk' aan de lijn. Het arme schaap werd constant 'doorverbonden', maar heeft er gelukkig geen trauma aan overgehouden!
De laatste gelukkige was "SHONI! SHONI!" Shauni kon op de valreep nog een allerlaatste auto in de wacht slepen.
Maar: alleen maar blije mensen gehoord dus. We zijn doof van al die gelukskreten!

Op zo'n belangrijke dag kan Kamal natuurlijk niet ontbreken! De vriend van de show 'eert' Maarten & Dorothee en uhm, dat was best pijnlijk ... Maar hij was niet de enige die hen persoonlijk wou feliciteren. Heel bekend Vlaanderen wenst het duo 1000x proficiat


Eén ding is zeker: jullie hebben massaal naar 0800 34567 gebeld, want ons callcenter heeft maar liefst 1,9 MILJOEN (!!!) telefoontjes ontvangen! Jullie maakten er een prachtige dag van. Het volledige team is moe maar zoooo voldaan in bed gekropen!