Dankzij jou hebben we samen een pak onvergetelijke momenten kunnen beleven. Dit waren de hoogtepunten van 2016:

Q-World Tour

Leeds, Washington, Buenos Aires… Luisteraar Valerie zag het allemaal! Ze ging samen met een vriendin op Q World Tour. Ze zag super veel fantastische concerten en had de zotste meet and greets.

Quest

Op vrijdag 30 september draaide Netsky een exclusieve dj-set op een geheime locatie in Vlaanderen, waar nog nooit een optreden was geweest.
Je kon niet reserveren, er waren geen tickets, er was enkel een guestlist. Wie er bij wou zijn, moest enkel laten weten waar de Quest doorging.

Leidden de tips jou naar de juiste plek?

Q-Beach House

De zomer werd onvergetelijk met het Q-Beach House! De hele zomer genoten we van jullie bezoekjes aan onze gepimpte strandbar in Oostende en ontvingen we fantastische artiesten op ons dak!

Campus Q

Een meer allround opleiding dan op onze Campus Q krijg je nergens! We leerden babbelen met Rik Verheye, breien met Veronique Leysen en hits schrijven met Miguel Wiels. Onze leerlingen zijn helemaal klaar voor het echte leven!

Herbeleef de belangrijkste momenten hier:


Kinderopvang

Maarten wordt in 2017 papa! Daarom dacht Dorothee: misschien moet je al eens oefenen in een kinderopvang met 100 kinderen. Zo geschiedde: Maarten en Dorothee vingen een hele middag tientallen kinderen op en bezorgde hen een onvergetelijke namiddag met super veel animatie.

Eneuh... Om Maarten helemaal voor te bereiden op het hippe vaderschap, deden hij en de kindjes ook een heuse #MannequinChallenge!

Rode Neuzen Dag Countdown

De aanloop naar Rode Neuzen Dag was dit jaar ronduit hartverwarmend. Onze tent in Gent stroomde vol voor de optredens van een hele lijst muzikanten én er passeerden superveel moedige mensen om te getuigen over hun moeilijkheden. Zonder onze actievoerders zou dit allemaal nooit mogelijk geweest zijn. Dikke merci, jongens!

Bazart bracht een prachtige intieme versie van Goud.

Emil Landman en Milo Meskens brachten samen Need to Feel Loved.

De Sint kwam langs bij Maarten en Dorothee en gaf Maarten een cadeau!

En dit alles leverde een prachtig resultaat op: jullie zamelden 4.103.667 euro in voor Rode Neuzen Dag!