29 november 2016 zal voor altijd bekend staan als een van de leukste dagen ooit op het Sint-Pietersplein in Gent. We kregen niet alleen Timeflies over de vloer, maar ook Black Box Revelation en Bazart!

Er kwamen weer heel wat bekende gasten langs in de studio. Robert Abigail en Valerie Deboosere kwamen allebei een vette prijs in de Rode Neuzen Dag Tombola stoppen.

De mannen van Timeflies zorgden voor een stukje supercoole radio met hu n freestyle rap.

Een hoogtepunt was natuurlijk ook de komst van Bazart! En dat frontzanger Mathieu gisteren jarig was, mochten Maarten & Dorothee uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan... De band die vele meisjesharten sneller laat slaan, bracht naast de klassiekers Goud en Chaos, ook hun recentste nummer Nacht.

Maar de mannen van Bazart waren niet de enige muzikale hoogvliegers die op deze mooie dinsdag langskwamen. Jan Paternoster en Dries Van Dijck van Black Box Revelation lieten de tent voor een tweede maal bomvol lopen. Comedian van dienst was deze keer Gili, die de buren van het Sint-Pietersplein enkele keren per ongeluk liet opschrikken door een bulderlachende tent.

Wil je alle andere dagen nog eens bekijken? Klik dan hier!