De sandalen zijn weer opgeborgen, het zand uit de kleren geschud en het Q-Beach House heeft de deuren gesloten. De zomer zit er alweer op, maar wát een geweldige zomer was het! Met cocktails, tapas, live-artiesten en bakken muziek. Wil je nog even genieten van de geweldige sfeer op onze boot? Beleef dan hier de hoogtepunten van de voorbije zomer opnieuw!


Elke dag kon je populaire artiesten en nieuwbakken talent aan het werk zien op het Q-Beach House. Kleppers als Alvaro Soler, Marina Kaye en Mustii kwamen hun grote hits brengen en ook talent van eigen bodem kreeg een plekje op onze boot. Zo zongen onder andere Ian Thomas en onze eigenste Sean Dhondt (Manoeuvres) de ziel uit hun lijf. Benieuwd hoe dat klonk? Je kan alle Q-Beach Live artiesten hieronder ontdekken!


Q-Beach Live:

Ook je avonden werden gegarandeerd sfeervol ingevuld met onze Sunset Concerten en Que Pasa Party's. Zo mochten de sympathieke Nederlanders van Kensington de spits afbijten met het allereerste Sunset Concert, zetten onder andere Merdan Taplak en Mark With A K het kot op stelten en kwamen jullie massaal opdagen voor de dromerige set van Oscar & The Wolf.

Oscar & The Wolf – Strange Entity:

Niet enkel je nood aan muziek werd op het Q-Beach House bevredigd. Zo kon je genieten van cocktails en tapas, en was het elke dag reikhalzend uitkijken naar de Q-ijskar. Ook de cinefielen onder jullie kwamen aan hun trekken dankzij de Opblaasboot Drive-In. En dan was er nog Ankes BBQ, de Tasty Thirty-Nine en de voorstelling van het nieuwe radioseizoen. Kortom, het was een mooie zomer! Volgend jaar, weer?