Jawadde! Juli is al om en het lijkt wel alsof de vakantie gisteren pas begon!

Aan het Q-Beach House is er heel wat schoon volk gepasseerd! Geniet je even mee na? Op Facebook kan je meer foto's vinden!

Tijdens onze Sunset Concerten mochten we Bob Sinclar, Lost Frequencies en Tourist LeMC verwelkomen. Zij zorgden elk op hun eigen manier voor een heerlijke sfeer op zowel het strand als de dijk! Maar ook jonge artiesten kunnen hun kans wagen aan het Q-Beach House. Tijdens de week kwamen zo goed als dagelijks jonge muzikanten langs om een Q-Beach Live te spelen. Onder andere Bear's Den, Uncle Phil, Leeloo & Nalu, Adil en Manou Maerten brachten enkele prachtige nummers op ons dak.

Ondanks al die muzikale pracht, was voor velen het absolute hoogtepunt van juli misschien toch het bezoek van Pikachu aan de studio?

Trouwens: niet getreurd, in augustus staan er ook nog heel wat toffe activiteiten op de agenda! Zo kan je de eerste week van augustus naar de meest zomerse hits luisteren in de Top 500 van de Zomer. Of hou je meer van de actieve aanpak? Dan kan je jezelf komen bewijzen tijdens de Q-Strandspelen! Liever een concertje meepikken? Dan zal één van onze Sunset Concerts je zeker bevallen, of kom tijdens de week naar een Q-Beach Live!

Je merkt het al: we verwelkomen je maar wàt graag in Oostende, op het terras van het Q-Beach House!