Na een wekenlange spannende afvalrace, kennen we ze eindelijk: de 4 finalisten van The Voice Van Vlaanderen! Wannes, Ibe, Bram en Fee nemen het volgende week tegen elkaar op om de titel van The Voice 2019 te veroveren. We namen afscheid van Margarita en Jazz-Lynn. 

In de halve finale gaven ze alles wat ze maar konden om dat plekje in de finale te bemachtigen. De talenten kregen 2 nummers om zich te bewijzen voor kijkend Vlaanderen: één solonummer én een duet met hun coach. 

Wannes verblufte opnieuw met een pracht van een versie van van ‘Never Enough’ uit de musical The Greatest Showman. Wat een musicaltalent, zeg! Zijn duet met Koen was een feestje van formaat. Met 'Can't Stop The Feeling' van Justin Timberlake kon hij opnieuw overtuigen. Wat een performance! Ibe verraste met het up-temponummer 'Shotgun' van George Ezra. Wauw, Ibe, dit gaat je goed af! Bram 
koos voor de hit ‘Like I Love You’ van Lost Frequencies en ook hij wist iedereen te overtuigen:Fee bracht een ode aan Bob Marley met zijn 'This Is Love’, maar wel in een eigen jasje! Aftellen naar volgende week! Dan komen we te weten wie The Voice 2019 wordt! ?