De hele week spelen we de Q-Reisbattle, waarbij je jouw vakantiedroom kan winnen. Je kan zelf hier nog meedoen tot donderdag 19u! 

Wat zijn de topbestemmingen van onze dj's en waarom verkiezen ze juist die vakantie? 

Sam kiest voor IJSLAND

"Respect voor de waanzinnige natuur staat bij IJslanders op de allereerste plaats. En terecht! Het land van vuur en ijs wordt het soms genoemd. Vulkanen, woeste watervallen, ijsmeren, warmwaterbronnen, sneeuwvlaktes, … Op elke hoek kan je een totaal nieuw landschap ontdekken in IJsland. Het lijkt alsof je 6 verschillende planeten in 1 keer ontdekt. Geweldig!"

Wim gaat het liefst naar De Verenigde Staten 

"Mijn favoriete stad is Los Angeles. Maar New York of Boston is ook goed. Ik ga zeker nog terug!"

Heidi vindt de westkust van Amerika (Grand Canyon, Arizona) fenomenaal

"Meer dan 8 jaar geleden maakte ik een fantastische reis langs de westkust van Amerika, met het ene hoogtepunt na het andere: Hollywood, San Francisco, Las Vegas, Palm Springs… én de fantastische natuurparken. Onvergetelijk is het moment dat ik bij de Grand Canyon aankwam en écht even naar adem moest happen... Wat een onwaarschijnlijk zicht, om nooit te vergeten!"

Maarten vond zijn droombestemming in New York 

"Ik vind het fantastisch om te zien hoe die stad constant in beweging is. ’t Is ook geweldig om met de metro snel van het ene stukje naar het andere te cruisen. Ik ben er nu al twee keer geweest, en zou echt graag snel nog eens teruggaan."


Dorothee voelt zich thuis in Parijs 

"Ik wil ooit ook wel graag eens een verre reis maken. Maar ik vind het heerlijk om naar een stad te gaan die ik ondertussen al goed ken. Als ik een aanbieding spot bij de Thalys, boek ik meteen een weekendje Parijs. Ik voel mij daar al helemaal thuis. Wandelen, koffietjes drinken en charcuterieschotel eten zijn de essentials!"  

Wat is jouw vakantiedroom? Laat 'm hier achter en wie weet wordt hij werkelijkheid!