Close Qmusic

Img 9927header

Download de Q-app

Heb jij de Q-app al?

Je vindt 'm in de App Store en op Google Play en kan er niet alleen mee naar Qmusic luisteren, maar ook eender waar live en uitgesteld naar Q2 kijken.


De app bestaat uit drie delen, namelijk een deeltje Q, een deeltje Q2, en een deeltje You.

In het Qmusic-deel kan je live de radio-uitzending volgen, gratis berichtjes sturen, zien welke artiesten er gedraaid worden,… je kan zelfs opstaan en gaan slapen met Q, want de Q-app heeft nu een wekker en een sluimerfunctie. Als je wilt gaan slapen met Q op de achtergrond kan jij instellen hoe lang jij Q nog wilt horen tot je in slaap valt.


Dat is niet alles. Je kan er ook de Q2-programmatie terugvinden en, naast live naar Q2 kijken, ook bijna alle programma's tot een week na uitzending bekijken. Als je favoriete programma al bezig is, kan je ook snel even terugspoelen naar het begin van het programma.

Maar er is nog meer! Als je de Q-app opstart, kom je in jouw persoonlijk gedeelte terecht. In het You-gedeelte vind je namelijk berichten die we speciaal voor jou samenstellen: nieuwe Q-acties, toffe quotes uit programma's, verkeers- en weerinfo, tweets en nog zoveel meer!