Close Qmusic

Ed sheeran

Ed Sheeran af van stotteren dankzij Eminem

Je zou het nu helemaal niet zeggen maar Ed Sheeran was als kind een stotteraar. Tijdens een toespraak voor een Amerikaans Instituut voor Stotteraars zei hij het volgende: "Ik was een heel, heel raar kind. Ik had een wijnvlek op mijn gezicht. Toen die werd verwijderd, vergaten ze me te verdoven. Sindsdien stotterde ik. Ik had ook een grote bril van de zorgverzekering. En ik had een probleem met m'n trommelvlies, dus het stotteren was eigenlijk mijn kleinste probleem."

Het belangrijkste om van stotteren af te geraken is te accepteren wie je bent, er niet te veel aandacht aan besteden. "Je moet je er geen zorgen over maken. Ik wilde het er vroeger niet te veel over hebben en juist benadrukken dat je gewoon jezelf moet zijn."

De manier voor Ed Sheeran om van het stotteren af te geraken? De liedjesteksten van Eminem vanbuiten leren! "Ik leerde het van voor tot achter uit mijn hoofd. Omdat het zo melodisch en ritmisch is, kwam ik van mijn gestotter af".

Thanks Eminem!

 

Station Qmusic Workalicious Qmusic non-stop De Foute Radio Run To You Radio Shut up and dance Qmusic Favoriete 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize