Blijkbaar was het veroveren van de muziekwereld nog niet genoeg voor Ed Sheeran, want na zingen gaat Ed Sheeran zich nu ook richten op de wondere wereld van het schrijven. Later dit jaar verschijnt er een 'visuele autobiografie' van de zanger.

Rond de herfst verschijnt het boek waarin Sheeran in een visuele reis zijn levensverhaal vertelt. Hiervoor slaat de zanger de armen ineen met tekenaar en jeugdvriend Phillip Butah.

Ed Sheeran geeft aan zich op te stellen als een "open boek" voor zijn nieuwste aanwinst. Toch zal je nog even moeten wachten voordat je het prachtwerk door kunt bladeren, Ed Sheeran: A Visual Journey ligt namelijk pas 9 oktober in de winkel.

Ed Sheeran in de Qube

Op dinsdag 15 juli komt Ed Sheeran naar de Qube. Tijdens een exclusief concert voor een beperkt aantal Q-luisteraars brengt hij z’n grootste hits en stelt hij zijn nieuwe album X voor. Pas later dit jaar komt de 23-jarige singer-songwriter naar Pukkelpop en Vorst Nationaal. Het optreden in de Qube wordt ook integraal uitgezonden op kanaal 39.

Tickets kan je winnen door te luisteren naar de radio. Als we een nummer van Ed Sheeran draaien op de radio, bel je zo snel mogelijk 070 345 543. De eerste wint een duoticket. Of doe mee via onze website.