Net zoals de helft van de wereld is ook Ed Sheeran een grote fan van Game Of Thrones. Hij ambieert zelfs een rolletje in de serie.

Ed acteert supergraag, zo had hij onlangs een rolletje in Home And Away en in Sesamstraat.

Ed heeft zeker zijn connecties bij de cast, zo is hij goed bevriend met Kit Harrington de acteur die Jon Snow speelt. En ook met Maisie Williams, Arya Stark in de serie, komt Ed zeer goed overeen. Zo ging Maisie tijdens Ed's optreden op Glastonbury festival op iemands schouders staan om een goed overzicht te blijven hebben.

Volgens Ed gaat het er snel van komen, zo zouden er blijkbaar al gesprekken geweest zijn. Zo zegt hij: 'Er waren jaren geleden al gesprekken geweest over dat ik een extra personage zou zijn in de show, wat heel cool zou zijn. Maar elke keer wanneer zij opnemen, ben ik aan het touren in het Verenigd Koninkrijk.'

Maar nu is er toch nog een kans, zo blijkt: "Dit jaar ben ik vrij tijdens die periode, dus ik ga ze maar eens achtervolgen."

Zal Ed binnenkort te zien zijn op paard in Westeros? Als het van ons afhangt, zal Ed toch eerst iets moeten doen aan zijn schattigheid. You know nothing, Ed. ;-)

Welke rol zie jij Ed spelen?