Deze week is het "Week van de Zorg".  Een week waarin de zorg- en welzijnssector een keertje in de kijker staat en alle zorgverleners in de bloemetjes gezet worden. 

Eliah is één van die personen én hij is grote fan van Qmusic. Zijn grote droom is om radio-dj te worden en het liefst van al nog bij Qmusic! Daarom nodigden Maarten & Dorothee hem uit in de studio. Hij mocht zelfs een plaat aankondigen!

De 28-jarige Eliah heeft sinds 2015 elke dag zorg nodig. Op 16 oktober 2015 was hij betrokken bij een ernstig verkeersongeval. Hij zat achterop bij een vriend op een brommer en bij het ontwijken van een tegenligger botsten de vrienden op een stilstaande auto. Hierdoor belandde Eliah 6 weken in het ziekenhuis, zijn linkervoet en -schouder zijn verlamd maar vooral in zijn hersenen is er schade. De dag van vandaag is hij nog bezig met zijn revalidatie en zit hij nog steeds in een rolstoel

Ter gelegenheid van de Week van de Zorg, kan je deze zondag een kijkje gaan nemen achter de schermen van organisaties uit de zorg- en/of welzijnssector. Meer dan 230 organisaties zetten op die dag hun deuren open. 

Petje af voor alle zorgverleners die zoveel moeite doen voor de mensen die het écht nodig hebben! Jullie zijn helden! ❤️