Eindelijk! De allereerste namen voor Pukkelpop zijn bekend. En hoera, wat een toppers zitten daar tussen. Knaller Ellie Goulding bijvoorbeeld zal op vrijdag 21 augustus op de wei te vinden zijn. And she will gonna let it burn!

Ook goed nieuws voor de fans van Linkin Park. Pukkelpop zelf is duidelijk zeer blij met hun aanwezigheid: "Al jaren schreeuwen festivalgangers in onze wishlists om een terugkeer van hun helden en bombarderen ze onze Twitter-pagina met de vraag om de band naar Pukkelpop te halen. Vandaag worden hun smeekbeden verhoord; op donderdag 20 augustus is Linkin Park headliner op de Main Stage. Het is pas hun derde passage in België sinds de oprichting in 1996."

Maar Ellie en Linkin Park staan er uiteraard niet alleen voor. Andere kleppers die het weekend van 20, 21 en 22 augustus op Pukkelpop staan zijn: Bastille, Charli XcX, Duke Dumont, George Ezra, Kodaline, The Magician, Major Lazer, Mark Ronson, Michael Kiwanuka, Passenger, Rudimental, Sigma en nog vele anderen. Heel wat artiesten zijn ook al bij ons langsgeweest. Check de filmpjes hierboven!

Twijfelen is dus duidelijk niet meer nodig. Tickets en de volledige line-up kan je vinden op www.pukkelpop.be.