Ed Sheeran maakt er geen geheim van dat zijn hit 'Don't' gaat over One Direction-ster Niall Horan die Ellie Goulding van hem afpakte. De Britse zangeres heeft nu eindelijk gereageerd op het nummer en is not amused.

"Ik heb een paar dates gehad met Niall", vertelt ze aan tijdschrift ELLE. "Maar ik was nooit in een relatie met Ed Sheeran. Ik heb absoluut geen idee waar dat vandaan komt en waarom het zo'n groot ding is geworden."

Dat maakt de situatie een beetje pijnlijk voor Ed Sheeran. Ellie gaat verder: "Ik vind het zo frustrerend dat vrouwelijke muzikanten constant worden gedefinieerd door de mannen die ze wel of niet gedatet zouden hebben."

TAYLOR SWIFT

Het is een onderwerp wat Ellie vaak bespreekt met Ed Sheerans beste vriendin Taylor Swift: "Zij voelt dat ook en heeft daar ook moeite mee."

"Je kan een geweldige artieste zijn, je kan geweldige liedjes schrijven, maar het ding waar iedereen over praat is een of andere relatie waarvan ze denken dat je die wel of niet hebt."

Ellie verwijdert foto met Lorde en Katy Perry

What happens on Instagram, stays on Instagram. Daar is Ellie Goulding nu ook achter. Ze had een geweldig gezellige avond met onder andere Katy Perry en Lorde, maar besloot na het plaatsen van de foto daarvan, die snel weer te verwijderen. Ja, dat werkt natuurlijk niet op internet!

"Kan me dit niet meer herinneren, maar had het naar mijn zin", schreef ze bij de verwijderde foto. De foto kreeg algauw 60.000 likes en was door snelle fans algauw gedeeld. De foto krijgt nu dus meer aandacht dan dat het ooit had kunnen krijgen.